تحولات منطقه

رئیس سازمان سینمایی با تأکید بر نقش سینمای کودک و نوجوان، گفت این سینما می‌تواند در کنار آگاهی‌بخشی، به احیای آرامش، امید و تقویت روحیه اقتدار ملی در کودکان کمک کند.

فریدزاده: سینما باید امید را به کودکان بازگرداند  /  تأکید بر اقتدار ملی و نشاط نسل جدید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رائد فریدزاده، معاون وزیر و رئیس سازمان امور سینمایی کشور، در پیامی به سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، بر اهمیت توجه جدی‌تر به سینمای کودک در شرایط امروز تأکید کرد.

فریدزاده با اشاره به جایگاه سینمای کودک در حافظه جمعی چند نسل از ایرانیان، شرایط امروز کودکان و تجربه جنگ و حملات اخیر را یکی از مسئولیت‌های مهم این حوزه دانست و تأکید کرد که کودکان در کنار آگاهی از جهان پیرامون خود باید همچنان فرصت خندیدن، قصه شنیدن، فیلم دیدن و رؤیاپردازی داشته باشند.

رئیس سازمان سینمایی، سینما را یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی برای حفظ آرامش و امید در کودکان دانست و افزود که این ابزار می‌تواند در کنار ایجاد نشاط، به تقویت روحیه سلحشوری و اقتدار ملی نیز کمک کند.

او همچنین با اشاره به اهداف جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، گفت این رویداد باید به رشد سینمای کودک و نوجوان کمک کند و زمینه دیده‌شدن و عرضه مناسب آثار هنرمندانی را که به‌صورت حرفه‌ای در این حوزه فعالیت می‌کنند، فراهم آورد.

فریدزاده تأکید کرد سینمای کودک بیش از گذشته به نگاهی فراگیر و حرفه‌ای نیاز دارد؛ نگاهی که تولید فیلم، تربیت نیروی انسانی، ارتباط با مخاطب، ایجاد بازار عرضه آثار، حضور در چرخه اکران و تأثیرگذاری بر فرآیند آموزش و پرورش کودکان را در قالب یک مجموعه به هم پیوسته دنبال کند.

رئیس سازمان سینمایی در پایان ابراز امیدواری کرد سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، ضمن گرامیداشت یاد کودکان شهید، بتواند زمینه‌ساز شادی و امید برای کودکان و نوجوانان باشد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha